Merry

Kennel Kewstock

Der er nu kommet en træningsvideo op på vores YouTube af Merrys "running contacts session 1"

http://www.youtube.com/watch?v=HlKTJemDN4I

 

 

Beautiful Borders Highspeed Nr. One / Merry

Merry er fra kennel Beautiful Borders.

Og er vores yngste i flokken. Hun er fra den 4/12 - 2012

 

 

Anne skal bruge hende til lydighed, og de er godt i gang med træningen. Emily skal bruge hende til Agility, så hun er så småt gået i gang der også. Merry er vores første "dele hund" men indtil videre går det forrygende! Vi er begge meget imponeret over hende, og hun passer fantastisk til vores begges krav

 

Kært barn har mange navne! Fra ’Mary Poppins’, blev Merry hurtigt omdøbt til ’Merry Puppins’. Da kroppen begyndt at samarbejde på tværs af kropsdelene og hoppe teknikken mestredes, blev hun til ’Merry Hoppins’.

Da hun hentedes fra sin opdrætter, Lene Simonsen, var nok nogle af de sidste ord, jeg fik på vej ’Held og lykke. Du får brug for det!’ Merry er noget af en turbomodel og som hvalp var stop knappen mindre veludviklet. Jeg er stadig imponeret over hendes energiniveau som lille hvalp. I dag har hun også meget energi, men hun er også meget rolig, når hun ikke skal lave noget. Hun var med hele ugen til Fionia Cup, hvor Natalie og jeg arbejder fuldtid. Jeg havde bur med i teltet, fordi jeg ikke havde regnet med Merry kunne blive i den lave indhegning hele ugen, mens så mange hunde og mennesker gik forbi (vores telt var bag dommerteltet i startområdet). Men det blev ikke nødvendigt. Buret blev ikke lukket hele ugen. Hun var bare så dygtig til at blive, hvor hun skulle og stressede ikke op over hurlumhejet omkring os.

Lydighedstræning er godt i gang, men Merry har været længe om at få tilstrækkelig kropskontrol (hun er stadig lidt gummiagtig og klodsede). Det er kun for nyligt, at hun er begyndt at mestre bevægelserne i stillingsskiftet og hendes udløb er ikke effektive af samme grund. Til gengæld har hun en eminent god ‘heelwork’ position og mere vigtig – en god psyke. Hun er meget ’pleasende’ og tænder helt vildt på ros uden at have interesse for ’belønningen’. Hun bliver klart den hund, der overtager Rockets plads som primær lydighedshund.

.