Billeder

Kennel Kewstock

Cras sagittis

Hektor er født den 5/6 - 2004

 

Sir Hektor Jensen – en konge blandt hunde!

DKAGCH og DKSPCH. Vinder af Fionia Cup finalen 2010. 3. plads til DcHs DM 2011 sammen med Emily, der var blot 10 år dengang. En kæmpe hund fanget i en lille hunds krop! Derhjemme siger vi, at Kristian ejer Hektor og at Hektor har taget ejerskab af Anne! Hektor sover helst 23 timer i døgnet – helst under en dyne. Han skal tvinges udenfor og var det op til ham, gik han kun ude 2 gange om dagen og af meget kort varighed. Han kaldes også ’solkongen’ da han altid finder en solstråle at ligge under. Når alle andre hunde søger skygge, går Hektor ud i solen og flader ud!

Hektor har afkodet hvornår der tages løbetøj på. Han kan se forskellen mellem sorte gamacher og sorte løbebukser. Når løbetøjet kommer frem, kommer Hektors stemme også! Han skriger og stormer rundt i huset, indtil han får lov til at løbe ud til bilen. Til hverdag står han ikke op af sig selv – venter gerne til kl. 11 inden han selv mærker behov for at komme ud. Men der skal tages til et stævne, er han oppe med det samme og skrige rutinen går i gang. Hektor er også den eneste hund, der har forbud mod at være i Sannes hal, når Sanne er tilstede!

Hektor har kvalificeret sig til DcHs DM og var nr. 15 inden finalen til Fionia i år. Hektor er Annes faste løbemakker rundt om søen og vil absolut ikke spises af med en tur med Natalie, Emily eller Oliver!